Keresés kameraszerelés
 
 


Az kameraszereles.hu honlap (a továbbiakban: Honlap) kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője a PÉNZÜGYI KULTÚRA Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság.

A Honlap szerzői jogi védelem alá eső tartalma, technológiai elemei - a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben szabályozott szabad felhasználás eseteit kivéve - csak PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. előzetes, írásos engedélyével használhatóak fel. Ezek jogosulatlan felhasználása jogszabályba ütközik. A Honlapon található információk teljes vagy részleges utánközlése kizárólag a PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. írásos beleegyezésével történhet.

A PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek, a Honlapon található információból fakadnak, illetve azzal kapcsolatosak. A PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. a Honlapon megjelenő hirdetések valóságtartalmáért sem vállal felelősséget, ez a hirdetőt terheli.

A fentieken túl a PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé azokért a károkért, amelyek a Honlap használatából, használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából, a Honlap tartalmának törléséből eredő, vonal- vagy rendszerhibából, esetlegesen általa hordozott vírusból, vagy az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében keletkeztek.

A felhasználó felelőssége, hogy a titokban tartsa azt a - Honlaptól, illetve a PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft.-től kapott, vagy a felhasználó által választott - jelszót, melynek segítségével a Honlap egyes oldalaira be tud lépni. A PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. arra kéri a felhasználót, hogy senkinek se adja ki jelszavát. Sajnos az információk interneten történő továbbítása nem teljesen biztonságos.

A PÉNZÜGYI KULTÚRA Kft. fenntartja a jogot az Általános Szerződési Feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.
Unitravel Utazási Iroda Óbuda


     
HIRDETÉSI AJÁNLAT |  JOGI NYILATKOZAT |  ADATKEZELÉS |  ÁSZF |  KAPCSOLAT |